С деца на море!

 

 

Разположен в Равда, Несебър, хотел Lucky Family*** е чудесна морска дестинация за цялото семейство!
През деня можете да се посветите на пясък, слънце и морски вълни, а ако не ви се мърда до плажа, който е на 2 минути пеша от хотела, можете да се излежавате край басейна, докато малките се радват на катерушки, пързалки и батут.
Ако сте в настроение за отлична българска и европейска кухня, майсторката Ерикназ, позната от готварското телевизионно предаване Hell’s Kitchen, с радост ще ви очарова с всякакви вкусотии!

 

 

Тук енергичните се потят във фитнеса, други играят тенис на маса и чакат най-големите ентусиасти да се върнат от риболов, за да се отдадат на заслужена почивка. Сауната на хотела, в комбинация с контрастния басейн освежават духа и тялото, а солната стая бори дори хъркането!
Равда е идеална локация за разходка до историческите градове Несебър и Ахелой, докато търсачите на шумни компании отскачат до Слънчев бряг, който се намира едва на няколко километра от града.
Елате в Равда и станете част от семейството на Lucky Family***! Порадвайте се на лятото, преди да сте го пуснали да си отиде!